Людям з порушення зору Звичайна версія

Фонд гарантування планує передати в оренду торгові приміщення у столичному ТК «Олімпійський»

01.12.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

Evrogazbank assets 1Фонд гарантування вкладів фізичних осіб має намір передати в оренду торгові приміщення, загальною площею 639,9 м2, у ТК «ОЛІМПІЙСЬКИЙ». Нерухомість знаходиться у центральній частині Києва та перебуває на балансі АТ «ЄВРОГАЗБАНК». Орієнтовний строк дії договору оренди – до 16 листопада 2018 року з можливістю подальшої пролонгації.

 

Торговий комплекс розміщується у Києві навпроти НСК «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 72). Приміщення, яке планується передати в оренду, перебуває у хорошому технічному стані. Детальніша інформація, у тому числі технічний план приміщення – за посиланням

Усі зацікавлені потенційні орендарі можуть подати свої цінові пропозиції щодо оренди приміщень до 26 січня 2018 року на електронну адресу [email protected]. Додаткова інформація – за телефоном 044 33 33 600.

Орієнтовний  строк дії договору оренди до 16.11.2018, з можливістю подальшої пролонгації.

Нагадаємо, на сайті Фонду у розділі «Оренда активів банків» розміщується коротка інформація про об’єкти нерухомості, які планується передати в оренду. Зараз для пошуку потенційних орендарів та збору цінових пропозицій виставлено шість об’єктів нежитлової нерухомості у Києві, Одесі та Львові.