Людям з порушення зору Звичайна версія

У рамках процедури банкрутства ринку «Жуляни» на продаж виставляється комерційна нерухомість у Києві

03.03.2018

ПРЕС-РЕЛІЗ

У рамках процедури банкрутства ринку «Жуляни» на продаж виставляється нерухомість на вулиці Молодогвардійській, будинок 32, м.Київ. Реалізовуватимуться готельно-офісний та торгівельно-розважальний комплекс загальною площею 18,67 тис. кв. м., групи приміщень загальною площею 236,3 кв. м., нежилий  будинок площею 1165,10 кв. м.).

Серед вказаних об’єктів є майно, яке виступає забезпеченням за кредитами виданими «Єврогазбанком». Однак, через маніпуляції, про які Фонд гарантування раніше повідомляв у своєму прес-релізі, представники банку фактично усунуті від прийняття рішень в рамках процедури банкрутства. Є всі підстави вважати, що основною метою цього є продаж майна ринку «Жуляни» за мінімально можливою ціною.

Натомість, Фонд гарантування зацікавлений у тому, щоби якнайбільша кількість потенційних покупців взяла участь у торгах. Це дасть можливість максимально підвищити ціну продажу, відповідно, підвищити і надходження до неплатоспроможного «Єврогазбанку».

Оголошення про аукціон, який відбудеться 05 квітня 2018 року, розміщене на сайті Вищого господарського суду України та Міністерства юстиції України. Пропонуємо всім зацікавленим особам подавати заявки на участь у торгах відповідно до порядку, визначеного у оголошенні.

Кінцеві строки представлення заявок на участь у торгах та сплати гарантійного внеску – 07 березня 2018 року до 16:00.